Epoq kølefryseskab EBF200DI23D

6.499 kr.

Oplev Epoq kølefryseskab EBF200DI23D med energieffektivitet, stilrent design og rummelig opbevaring til dine madvarer – gør hverdagen lettere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000159183138 Kategori:

Oplev revolutionerende opbevaring med Epoq kølefryseskabet EBF200DI23D. Dette elegante og stilfulde apparat er mere end blot et køleskab; det er din ultimative partner i køkkenet. Med en imponerende køleskabskapacitet på 238 liter og en fryserkapacitet på 98 liter, giver det dig masser af plads til at gemme alle dine favoritter – fra friske grøntsager til lækre lækkerier, så du aldrig går på kompromis med dine måltider.

Epoq EBF200DI23D er designet med din travle livsstil i tankerne. Takket være den innovative NoFrost-teknologi slipper du for den tidskrævende opgave med at afrime – et problem som mange hjemmemadlavere kender alt for godt. Med denne smarte funktion holdes fryseren isfri hele året rundt, hvilket betyder, at du kan bruge tid på det, der virkelig tæller – at tilberede velsmagende måltider og nyde tid med familie og venner.

Indvendigt tilbyder dette kølefryseskab en række praktiske løsninger, der gør opbevaring af madvarer til en leg. Regulerbare hylder giver dig mulighed for at tilpasse pladsen, så den passer til dine behov. Uanset om du har brug for at opbevare store skåle med salat eller en flaske vin til særlige lejligheder, så kan hylderne justeres med lethed. Derudover sikrer de omskiftelige opbevaringsløsninger, at dine ingredienser altid er lette at finde.

Designet er ikke kun funktionelt, men også æstetisk tiltalende. Den slanke stil og de moderne detaljer passer perfekt ind i enhver køkkenindretning, uanset om du har en minimalistisk eller en mere traditionel stil. Det rustfrie finish giver ikke blot en moderne vridning, men er også let at rengøre, så dit køkken altid fremstår skarpt og indbydende.

Sikkerheden og friske fødevarer er en prioritet, og derfor er Epoq EBF200DI23D udstyret med en energieffektiv teknologi, der sikrer optimal temperaturkontrol og holder dine fødevarer friske længere. Det er ikke kun godt for din mad, men også for planeten – med en energimærkning, der sparer både energi og penge på elregningen.

Med Epoq kølefryseskab EBF200DI23D får du ikke bare et apparat; du får en oplevelse af kvalitet og bekvemmelighed. Tag det første skridt mod at forvandle dit køkken og spiseoplevelser i dag. Invester i et kølefryseskab, der tilpasser sig dit liv og bringer glæde ind i dit køkken – hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epoq kølefryseskab EBF200DI23D”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.