Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3 – Fritstående kølefryseskab

7.385 kr.

Oplev Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3, et elegant fritstående kølefryseskab med energibesparende teknologi og stor kapacitet til alle dine opbevaringsbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501526518544 Kategori:

Oplev den enestående kombination af design, funktionalitet og energieffektivitet med Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3 – et fritstående kølefryseskab, der er skabt til at imødekomme alle dine opbevaringsbehov. Dette imponerende apparat er ikke blot en praktisk løsning til dit køkken, men også en stilfuld tilføjelse til dit hjem, der harmonerer med det moderne livsstil.

Med en rummelig kapacitet på 366 liter sørger dette kølefryseskab for, at du aldrig løber tør for plads til dine madvarer. Den velorganiserede indretning gør det nemt at holde styr på dine indkøb. Hovedafdelingen har elskværdige hylder i hærdet glas, der kan justeres efter behov, så du har mulighed for at tilpasse indretningen alt efter dine daglige behov. De smarte skuffer i fryseren gør det muligt at opbevare alt fra isterninger til større portioner frokostretter, hvilket sikrer, at du kan fryse ned, hvad du har brug for, i en praktisk og overskuelig måde.

Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3 er ikke blot smart men også designet til at være energieffektiv. Med en energimærkning på A+, sparer du både penge på elregningen og bekymringer over dit miljøaftryk. Takket være den stille drift kan du have det kørende i dit hjem uden at høre det, hvilket gør det ideelt til både køkkener og åbne stuer.

Et af de attraktioner ved denne model er den automatiske afrimningssystem, som sparer dig for det besvær, der ofte følger med traditionel opbevaring. Dette system sikrer, at både køleskabet og fryseren fungerer optimalt uden det besvær, der følger med isopbygning.

Det elegante design, der kombinerer rustfrit stål med en minimalistisk profil, tilføjer en moderne æstetik til dit køkken. De integrerede håndtag gør det både praktisk og stilrent, og den smukke finish gør det til en fryd for øjet. Uanset hvilken indretningsstil du har, vil dette kølefryseskab fuldende looket i dit rum.

Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3 er også udstyret med revolutionerende teknologiske funktioner, der forbedrer brugervenligheden. Den digitale styring giver dig fuld kontrol over temperaturen i både køle- og fryseafdelingen, så du kan være sikker på, at dine madvarer opbevares under de optimale forhold. Den hurtige frysefunktion sikrer, at du hurtigt kan fryse friske råvarer, hvilket bevarer næringsstoffer og smag.

Tag kontrol over dit madopbevaringssystem med Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3. Dette er ikke bare et apparat; det er en investering i en mere organiseret og funktionel hverdag, der giver dig mulighed for at nyde dine madoplevelser uden besvær. Gør dit liv lettere og din madlavning sjovere med dette fantastiske kølefryseskab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost CI 3664-0 M NF R-3 – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.