Bosch KIN86NSF0 – Integrerbart kølefryseskab

8.038 kr.

Oplev Bosch KIN86NSF0, et stilrent integrerbart kølefryseskab med effektiv energiudnyttelse og smart opbevaringsløsninger til dit moderne køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501405610350 Kategori:

Oplev en ny standard for opbevaring af dine madvarer med Bosch KIN86NSF0, et integrerbart kølefryseskab, der kombinerer innovation, stil og funktionalitet. Dette imponerende apparat er designet til at blive en naturlig del af dit køkken, hvortil det smukt kan integreres med dine eksisterende skabselementer og skabe en ensartet og elegant atmosfære.

Bosch KIN86NSF0 er mere end bare et køleskab; det er et intelligent opbevaringssystem, der giver dig mulighed for at holde dine fødevarer friske længere. Med en kapacitet på 252 liter i køleskabet og 94 liter i fryseren, kan du nemt opbevare alt fra friske grøntsager til familiemåltider. Takket være det moderne NoFrost-system slipper du for den kedelige opgave med at afrimning, da det forhindrer isdannelse og sikrer optimal luftcirkulation.

Det tyske ingeniørarbejde bag Bosch giver dig også en QR-kode, der låser op for en verden af opskrifter, pleje og vedligeholdelse, hvilket gør det nemt at få mest muligt ud af dit nye kølefryseskab. Foruden det funktionelle design er KIN86NSF0 udstyret med en innovativ VitaFresh-teknologi, der beskytter og forlænger holdbarheden af dine friske madvarer. Det særlige system sikrer den ideelle temperatur og fugtighed, så frugt og grønt forbliver sprøde og smagfulde.

Køleskabet er forsynet med energieffektiv LED-belysning, som giver dig et klart overblik over indholdet uden at bruge unødig energi. Det stilfulde design inkluderer også justerbare hylder i glas, som kan tilpasses enhver oplevelse, fra festlige middage til daglig brug. De robuste hylder skaber ikke blot fleksibilitet, men giver samtidig et moderne og minimalistisk udseende.

Fryseren i Bosch KIN86NSF0 tilbyder også en række brugervenlige funktioner, såsom super frysefunktion, der hurtigt nedkøler nye varer, således at næringsstofferne bevares effektivt. Med en frysekapacitet på op til 4 kg pr. 24 timer, kan du nemt og hurtigt forberede månedslager eller opbevare leftovers uden problemer.

Sikkerhed er også i fokus med dette apparat. Det er udstyret med akustiske advarsler, der informerer dig, hvis døren er åbnet for længe eller hvis temperaturen stiger. På denne måde kan du være tryg ved, at dine fødevarer er i sikre hænder.

Bosch KIN86NSF0 kombinerer alle disse funktioner i et stilrent og tidløst design, der passer perfekt ind i ethvert moderne køkken. Det er mere end et køleskab; det er en investering i din madlavning, dit køkken og din livsstil. Forvandle din madopbevaring i dag og oplev den lethed og bekvemmelighed, som Bosch KIN86NSF0 bringer ind i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch KIN86NSF0 – Integrerbart kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.