Gram KF 3295-93 X/1 – Fritstående kølefryseskab

5.586 kr.

Oplev Gram KF 3295-93 X/1, et stilrent fritstående kølefryseskab med optimal plads og energivenligt design, der holder dine madvarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500504236371 Kategori:

Oplev en ny standard for køling med Gram KF 3295-93 X/1, det fritstående kølefryseskab, der kombinerer stil og funktionalitet i et elegant design. Dette kølefryseskab er den ideelle løsning til moderne hjem, hvor plads og effektivitet er afgørende. Med sin smukke overflade i EasyOff Steel, der udstråler elegance og klasse, passer det perfekt ind i ethvert hjemmemiljø. Dette skridsikre og slidstærke materiale giver ikke blot et tidløst udseende, men sikrer også, at overfladen forbliver ren og pæn med minimal indsats.

Med et indre, der er designet til at optimere opbevaringsmulighederne, tilbyder Gram KF 3295-93 X/1 en generøs kapacitet, der gør det muligt at opbevare alt fra friske grøntsager til dine yndlingsfrosne retter. Det rummelige køleskab giver masser af hyldeplads, så du nemt kan organisere dine madvarer og altid have den nødvendige plads til det, du elsker. De justerbare hylder sikrer, at du kan tilpasse opbevaringen efter behov, så kan du skabe plads til både små og store genstande.

Udover det stilrene design og den fleksible opbevaringsløsning, er Gram KF 3295-93 X/1 også udstyret med energieffektiv LED-belysning, som gør det nemt at finde dine madvarer, selv når det er mørkt. Den bløde og energivenlige belysning skaber et behageligt lysmoment, der gør dit daglige liv lettere.

Energiklasse F sikrer, at du kan have god samvittighed, når det kommer til både økonomi og miljø. Denne moderne enhed er designet til at minimere energiforbruget, hvilket gør det til en ansvarlig investering, der vil betale sig i det lange løb. Du får ikke kun et kølefryseskab, men også en bæredygtig løsning, der hjælper dig med at holde elregningen nede.

Ved at integrere avanceret teknologi med brugervenlighed, sikrer Gram KF 3295-93 X/1, at du får en pålidelig løsning til opbevaring af dine madvarer. Dens holdbare konstruktion garanterer langvarig brug, og du vil opdage, at dette kølefryseskab er designet med omtanke for både dit hjem og dine behov.

Giv dit køkken et løft med Gram KF 3295-93 X/1, og lad dette fritstående kølefryseskab blive hjørnestenen i en velorganiseret og stilfuld madopbevaring. Oplev, hvordan dette produkt kan forbedre din daglige rutine og bringe en smule luksus ind i dit hjem. Med Gram KF 3295-93 X/1 får du ikke kun et apparat, men en partner i din madlavning og opbevaring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram KF 3295-93 X/1 – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.