Elvita CKF41860V-V – Fritstående kølefryseskab

7.436 kr.

Oplev Elvita CKF41860V-V med stor kapacitet og energivenligt design, der holder dine fødevarer friske og hjælper med at spare på elregningen.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500531475369 Kategori:

Oplev en ny standard for effektiv opbevaring af dine fødevarer med Elvita CKF41860V-V – et fritstående kølefryseskab, der kombinerer stil, funktionalitet og bæredygtighed på perfekt vis. Dette kølefryseskab er designet til at imødekomme behovene i moderne hjem, hvor plads, æstetik og præstation går hånd i hånd. Med sit elegante, tidløse design i hvidt vil det passe ind i enhver indretning og blive en naturlig del af dit køkken.

Elvita CKF41860V-V er ikke bare et kølefryseskab; det er en intelligent løsning til din opbevaring, der tilbyder optimale forhold for dine lækre råvarer. Den rummelige køleafdeling har en kapacitet på imponerende 199 liter, hvilket giver dig masser af plads til at organisere alt fra friske grøntsager til skønne delikatesser. De justerbare hylder gør det let at tilpasse opbevaringen efter dine behov, så du altid kan finde plads til dem, du holder af.

Fryseren, med en kapacitet på 80 liter, er den perfekte løsning til at forlænge holdbarheden af dine yndlingsmadvarer. De praktiske fryseskuffer giver nem adgang til dine frosne varer, og den intelligente frostkontrol sikrer, at dine madvarer fryses hurtigt for at bevare smag og næringsstoffer. Med et frostkapacitet på 4 kg pr. døgn kan du også uden problemer fryse mad fra nye indkøb, og med en maksimal frysetemp. på -18°C ved du, at din mad altid opbevares under de bedste forhold.

Elvita CKF41860V-V er ikke kun praktisk, men også energieffektiv. Med en energimærkning på A++ bidrager dette kølefryseskab til at reducere dit energiforbrug og sænker din elregning, samtidig med at du gør en positiv indvirkning på miljøet. Den stilhed, dette skab arbejder med (kun 40 dB), gør det ideelt til åbne køkkenløsninger, hvor støjniveauet skal være lavt for at opretholde en behagelig atmosfære.

Som en ekstra detalje er Elvita CKF41860V-V udstyret med en lys LED-belysning, der oplyser indholdet af skabet og sikrer, at du nemt kan finde det, du leder efter – selv på de mørkeste dage. Derudover sikrer den naturlige kølemiddeltype, der anvendes i skabet, et minimalt klimaaftryk, hvilket gør dette produkt til et mere bæredygtigt valg.

Med Elvita CKF41860V-V får du ikke blot et kølefryseskab, men et klogt investeringsvalg til dit køkken. Det kombinerer innovation, effektivitet og stil på bedste vis og giver dig mulighed for at nyde en problemfri opbevaring af dine kulinariske skatte. Opgrader dit køkken med Elvita og oplev, hvordan det kan forandre din hverdag til det bedre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elvita CKF41860V-V – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.