Gram KF 471854 N/1 – Fritstående kølefryseskab

4.543 kr.

Oplev Gram KF 471854 N/1: rummeligt fritstående kølefryseskab med energieffektivitet og stilfuldt design, perfekt til moderne hjem og madentusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500531475600 Kategori:

Gram KF 471854 N/1 fritstående kølefryseskab er den ideelle løsning for dig, der ønsker en harmonisk balance mellem funktionalitet, stil og energieffektivitet i dit hjem. Designet med fokus på en moderne livsstil, bringer dette skab både elegance og smart opbevaringsløsninger ind i dit køkken.

Med sin elegante hvide finish passer Gram KF 471854 N/1 perfekt ind i ethvert køkkenmiljø, uanset om du har en minimalistisk indretning eller en mere klassisk stil. Den glatte overflade er ikke blot tiltalende for øjet; den er også let at rengøre, hvilket giver dig mere tid til at nyde dit liv og mindre tid på vedligeholdelse.

Dette kølefryseskab er udstyret med den nyeste teknologi inden for opbevaring, hvilket sikrer, at dine fødevarer forbliver friske i længere tid. Med en energiklassificering på E, er du sikret et produkt, der er både økonomisk og miljøvenligt. Det betyder lavere strømregninger og en mindre belastning af vores klode. Gram har altid sat en ære i at skabe produkter, der gør det muligt for dig at leve et bæredygtigt liv uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Køleskabet har flere rum og hylder, der er ideelt til opbevaring af alt fra friske grøntsager til delikate oste. De smarte glashylder i SafetyGlass tilføjer et ekstra lag af sikkerhed og holdbarhed, så du kan opbevare dine yndlingsmadvarer uden at bekymre dig om mulige skader. Glasset er designet til at være brudsikkert, så du kan nyde dit køkken med ro i sindet.

Den energieffektive LED-belysning giver dig mulighed for at finde det, du leder efter, uden besvær, samtidig med at det skaber en lys og indbydende atmosfære indeni skabet. LED-lamperne har en lang levetid og bruger betydeligt mindre energi end traditionelle pærer, hvilket bidrager til skabets samlede energieffektivitet.

Fryseafdelingen er rummelig og praktisk anlagt med en god del opbevaringsplads, så du nemt kan fryse din mad og sikre, at du altid har de nødvendige ingredienser ved hånden. Det er den perfekte løsning for travle familier eller dem, der ønsker at forberede sund mad i fremtiden.

Med Gram KF 471854 N/1 får du ikke bare et funktionelt kølefryseskab, men også en elegant tilføjelse til dit hjem, der kombinerer design og funktionalitet på en forbilledlig måde. Dette skab er ikke bare en investering i dit køkken, men i din livsstil – hvor kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed går hånd i hånd. Opgrader dit køkken i dag med dette enestående produkt fra Gram, og oplev den forskel, det kan gøre for din daglige madlavning og opbevaring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram KF 471854 N/1 – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.