Gram KF 412064/1 – Fritstående kølefryseskab

5.508 kr.

Oplev Gram KF 412064/1 med energispareteknologi, rummeligt design og stilren finish – perfekt til din moderne bolig. Hold dine madvarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500531442933 Kategori:

Oplev en helt ny standard for opbevaring af dine madvarer med Gram KF 412064/1 fritstående kølefryseskab. Dette elegante og moderne apparat er designet til at imødekomme alle dine opbevaringsbehov, samtidig med at det tilføjer en stilfuld dimension til dit køkken. Med sin strømlinede hvide finish passer det perfekt ind i ethvert køkken, uanset indretningsstil.

Kølefryseskabet er ikke bare en fryd for øjet; det er også en teknologisk perle, der tilbyder en lang række funktioner, som måltiderne i din husstand vil takke dig for. Den innovative Full NoFrost-teknologi sikrer, at du aldrig mere skal bekymre dig om isdannelse i fryseren. Med NoFrost-systemet slipper du for besværet med at afrimning, hvilket sparer dig både tid og energi. Det betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde dine friske råvarer og dine favoritretter, uden at skulle tænke på vedligeholdelse.

gram KF 412064/1 er udstyret med DualCooling, som giver en optimal opbevaringstemperatur i både køle- og fryseafdelingen. Dette system sørger for, at den friske luft cirkulerer ligeligt, hvilket sikrer, at din mad holder længere – uden at suge fugt fra køleafdelingen. Det er ideelt til opbevaring af alt fra delikate grøntsager til kød og mejeriprodukter, og holder dem friske og lækre, som de dag, du købte dem.

Det indvendige design er også gennemført med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. Det rummelige køleskab har fager og hylder af SafetyGlass, der ikke blot tilføjer et moderne udtryk, men også sikrer, at du kan opbevare tunge genstande uden frygt for, at hylderne går i stykker. Den energieffektive LED-belysning giver dig et klart overblik over indholdet, så du let kan finde, hvad du skal bruge, selv når du åbner døren i mørket.

En yderligere praktisk funktion er den vendbare dør, der giver dig mulighed for at tilpasse skabets placering til dit køkkenoplayout. Uanset hvordan din plads ser ud, kan du sikkerhed tilpasse det til dine behov.

Med en energiklasse E kombinerer Gram KF 412064/1 både effektivitet og ydeevne, så du kan reducere dit strømforbrug, samtidig med at du får et skab med fremragende opbevaringskapacitet. Det er en investering i både din madoplevelse og i en mere bæredygtig livsstil.

Samlet set er Gram KF 412064/1 fritstående kølefryseskab mere end bare et apparat; det er hjertet i dit køkken, der giver dig mulighed for at opbevare dine madvarer med stil, effektivitet og komfort. Lad det blive en del af dit hjem, og oplev den forskel, det bringer til din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram KF 412064/1 – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.