Gram KF 471852 (v)/1 – Fritstående kølefryseskab

3.544 kr.

Oplev Gram KF 471852 med rummelighed og energieffektivitet i topklasse. Hold dine madvarer friske længere og spar på elregningen med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500504235249 Kategori:

Oplev en ny dimension af opbevaring med Gram KF 471852 (v)/1 – det fritstående kølefryseskab, der kombinerer funktionalitet med elegant design. Dette skab er ikke kun et køleskab, men en del af dit hjem, der bringer ordentlighed og stil ind i dit køkken. Med en klassisk hvid finish tilføjer det et tidløst udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning, uanset om du har et moderne, minimalistisk eller traditionelt hjem.

Det impresive energiklasse F sikrer, at du kan nyde en optimal opbevaring uden at gå på kompromis med miljøet. I dagens verden er det vigtigere end nogensinde at tænke på bæredygtighed, og med Gram KF 471852 (v)/1 kan du gøre netop det, samtidig med at du holder madvarerne friske og lækre.

En af de fremtrædende funktioner ved dette kølefryseskab er dets LED-belysning, som ikke blot giver en jævn og klar belysning, men også er energivenlig. Den bløde belysning gør det let at finde de ingredienser, du har brug for, selv når det er mørkt, og skaber en indbydende atmosfære i køkkenet. Uanset om du er en erfaren kok eller en madentusiast, vil du sætte pris på den nemme adgang til alt fra friske grøntsager til lækre kødvarer.

Med glashylderne i SafetyGlass får du ikke blot et smukt, men også et slidstærkt og praktisk opbevaringssystem. Disse hylder kan bære betydelige vægte og er brudsikre, hvilket giver dig ro i sindet – selv i en travl hverdag. Desuden gør det dem nemme at rengøre; du kan hurtigt tørre dem af, så de altid fremstår pæne og indbydende.

Køleområdet er rummeligt og velorganiseret, så du nemt kan opbevare dine indkøb og samtidig holde styr på dem. Fryseren leverer rigelig plads til både isterninger og frysevarer, hvilket gør det let at opbevare alt fra frokostrestauranter til hjemmelavet is. Med en enkel temperaturkontrol kan du tilpasse forholdene, så de passer til dine behov, hvilket gør det muligt at opbevare dine madvarer optimalt.

Gram KF 471852 (v)/1 er ikke bare et apparat; det er en investering i kvalitet, stil og holdbarhed. Det indeholder alle de funktioner, du har brug for, og lidt mere, hvilket gør det til en uundgåelig tilføjelse til dit køkken. Gør madlavning til en fornøjelse med dette fantastiske kølefryseskab, der er designet til at imødekomme de moderne behov i et hjem. Forkæl dig selv og din familie med det bedste inden for opbevaring – vælg Gram KF 471852 (v)/1, og oplev en verden af friske og velsmagende muligheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram KF 471852 (v)/1 – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.