Liebherr CNsdd 5753-20 001 – Fritstående kølefryseskab

17.746 kr.

Oplev Liebherr CNsdd 5753-20 001 – et stilrent kølefryseskab med energibesparelse og optimal opbevaring, der holder dine fødevarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348502097832761 Kategori:

Oplev en ny dimension af opbevaring med Liebherr CNsdd 5753-20 001 – det ideelle fritstående kølefryseskab, der kombinerer funktionalitet, stil og bæredygtighed i ét væsentligt produkt. Med en højde på 201,5 cm, bredde på 59,7 cm og dybde på 67,5 cm er dette kølefryseskab designet til at passe perfekt ind i dit hjem, uanset om du har et moderne køkken, en rummelig spisestue eller en smuk udestue.

Liebherr er kendt for sin kvalitet og innovative løsninger, og CNsdd 5753-20 001 er ingen undtagelse. Med et samlet volumen på hele 372 liter kan du nemt opbevare alle dine fødevarer, lige fra dagligvarer til festlige lækkerier. Uanset om du har brug for at opbevare friske grøntsager, kød, eller frosne delikatesser, tilbyder dette skab optimale betingelser, så din mad altid er frisk og velsmagende.

En af de bemærkelsesværdige egenskaber ved dette kølefryseskab er dets stille drift. Med et støjniveau på blot 34 dB kan du have skabet i dit køkken uden at det forstyrrer din daglige ro. Det skaber en behagelig atmosfære i dit hjem, så du kan nyde dit samvær med familie og venner uden distraktioner.

Indendørs er Liebherr CNsdd 5753-20 001 ekstremt funktionelt designet. De justerbare hylder giver dig mulighed for at tilpasse pladsen, så du kan opbevare alt fra store potter til små beholdere med lethed. De innovative opbevaringsløsninger sikrer, at du altid har nem adgang til dine ingredienser, og at dit køleskab forbliver organiseret og overskueligt.

Kølefryseskabet er også bygget med fokus på energieffektivitet. Det betyder ikke blot, at du skåner miljøet, men også at du kan nyde besparelser på din elregning. Liebherr har altid haft et mål om at reducere energiforbruget, så med dette produkt træffer du et valg for både komfort og bæredygtighed.

Estetisk set er Liebherr CNsdd 5753-20 001 en sand fryd for øjet. Det stilrene design med en elegant finish gør det til et smukt supplement til enhver indretning. Det moderne udtryk og de velafstemte farver kan nemt integreres i dit hjem og tilføje et strejf af luksus.

Uanset om du er en madentusiast, der elsker at eksperimentere med opskrifter, eller blot ønsker et praktisk og stilfuldt opbevaringssystem til dine dagligvarer, er Liebherr CNsdd 5753-20 001 det perfekte valg. Løft din madoplevelse til nye højder med et kølefryseskab, der kombinerer det bedste inden for teknologi, design og bæredygtighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liebherr CNsdd 5753-20 001 – Fritstående kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.