Scandomestic KFI 177 – Integrerbart kølefryseskab

5.640 kr.

Oplev Scandomestic KFI 177 – pladsbesparende, stilrent og energieffektivt integrerbart kølefryseskab, der holder dine madvarer friske og organiserede.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348502122237293 Kategori:

Scandomestic KFI 177 er det ideelle valg for den moderne husstand, der ønsker at kombinere stil med funktionalitet uden at gå på kompromis med pladsen. Dette integrerbare kølefryseskab er designet med fokus på den perfekte balance mellem teknologi, komfort og æstetik, hvilket gør det til en uundgåelig tilføjelse til dit køkken.

Med en kapacitet på 179 liter i køleskabet og 70 liter i fryseren, tilbyder KFI 177 rigelig plads til at opbevare alt fra friske råvarer til frosne fornøjelser. De rummelige hylder i køleskabet er justerbare, hvilket sikrer, at du kan tilpasse pladsen efter dine individuelle behov – uanset om du opbevarer store gryder eller et udvalg af friske grøntsager. Fryseren er udstyret med en super frysefunktion, der hurtigt fryser madvarer, når du har brug for det, så du kan bevare smag og næringsstoffer i dit daglige madlavning.

Det elektroniske styringssystem giver dig en intuitiv og præcis kontrol over temperaturindstillingerne, hvilket gør det nemt at sikre, at dine madvarer opbevares under de optimale forhold. Du kan være tryg ved, at dit mad vil forblive friskt og velsmagende, selv efter længere tids opbevaring. Med Scandomestic KFI 177 kan du også nyde den gode samvittighed ved at vælge et energivenligt apparat, der bidrager til lavere elregninger og et mindre CO2-aftryk.

Designet til at blive integreret i dit køkken, kommer KFI 177 med en flad og vendbar dør, der giver fleksibilitet i opsætningen. Uanset om du har et lille køkken, hvor pladsen er trang, eller et rummeligt område, hvor du ønsker et strømlinet udtryk, så tilpasser dette kølefryseskab sig elegant og ubesværet til dit hjem. Døren kan nemt vendes, hvilket gør installationen til en leg, og du kan vælge den bedste åbning til dit køkkenlayout.

Scandomestic KFI 177 er ikke blot en praktisk opbevaringsløsning; det er også et æstetisk apparat, der tilføjer et moderne touch til din indretning. Den slanke finish og det stilfulde design gør det til en fryd for øjet, mens det forener alle de teknologiske fremskridt, du måtte forvente fra et køleskab af høj kvalitet.

Med Scandomestic KFI 177 oplever du ikke blot en fantastisk funktionalitet, men også en investering i din livsstil. Dette kølefryseskab vil ikke blot holde dine madvarer friske; det vil også inspirere dig til at udforske nye opskrifter, tilberedninger og kreative madoplevelser. Opdag, hvordan KFI 177 kan forvandle dit køkken til et samlingspunkt for gastronomiske eventyr og familiehygge.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scandomestic KFI 177 – Integrerbart kølefryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.