Tilbud!
,

Gram Kølefryseskab KF471852 X/1 – 2+2 års garanti

Original price was: 5.223 kr..Current price is: 4.178 kr..

Oplev Gram Kølefryseskab KF471852 X/1 med energieffektivitet og 2+2 års garanti, der sikrer både holdbarhed og optimal opbevaring af dine madvarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775750805 Kategorier: ,

Med Gram Kølefryseskab KF471852 X/1 får du en perfekt kombination af stil, funktionalitet og energieffektivitet i dit køkken. Dette moderne kølefryseskab er designet til at imødekomme de daglige behov i en travl husstand og er samtidig en æstetisk fryd for øjet. Med sin tidløse stålgrå finish og elegante linjer passer det harmonisk ind i ethvert køkkendesign, uanset om du har et minimalistisk, klassisk eller moderne tema.

Det rummelige køleafsnit med en netto kapacitet på 204 liter gør det nemt at opbevare alt fra sæsonbestemte frugter og grøntsager til store kødstykker og mejeriprodukter. Med de praktiske SafetyGlass hylder kan du nemt organisere dine varer uden bekymringer om spild – disse hylder er stærke, lette at rengøre og designet til at modstå daglig brug. De justerbare hylder giver dig mulighed for at tilpasse pladsen, så den passer præcist til dine opbevaringsbehov. Desuden skaber det indbyggede LED lys en varm atmosfære, som gør det let at finde dine varer, selv når natten falder på.

På frysesiden finder du en kapacitet på 84 liter, hvilket betyder, at der er rigelig plads til at fryse dine yndlingsretter, leftovers og sæsonbestemte bounty fra haven. DualCooling teknologien sikrer, at der er en konstant og optimal temperatur både i køle- og fryseafsnittet, hvilket beskytter smagen og fr freshness af dine madvarer. Kombinationen af effektiv køling og frysemuligheder gør, at du kan planlægge dine indkøb og reducerer madspild markant.

Energiklasse F er et yderligere plus, da det sikrer, at du ikke blot sparer på elregningen, men også gør en aktiv indsats for at skåne miljøet. Med Gram KF471852 X/1 bliver du en del af en bæredygtig fremtid, hvor du kan nyde godt af de moderne bekvemmeligheder, uden at det går på kompromis med planetens sundhed.

Kølefryseskabet er ikke kun en funktionel apparat; det er også en investering i din livskvalitet. Med 2+2 års garanti kan du være helt tryg ved dit køb, velvidende at Gram står bag deres produkter med kvalitet og troværdighed. Når du vælger Gram Kølefryseskab KF471852 X/1, vælger du et produkt, der leverer på alle niveauer – fra design og funktionalitet til holdbarhed og energieffektivitet.

Giv dit køkken det løft, det fortjener, og oplev glæden ved en velorganiseret opbevaring, der samtidig værner om dine vigtigste ingredienser. Gram Kølefryseskab KF471852 X/1 – det ideelle valg til det moderne hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Kølefryseskab KF471852 X/1 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.