Tilbud!
,

Vestfrost Kølefryseskab HOFKF186 – 2+2 års garanti

Original price was: 6.869 kr..Current price is: 5.495 kr..

Oplev Vestfrost Kølefryseskab HOFKF186 med energivenlig ydeevne, stilrent design og 2+2 års garanti – den perfekte løsning til dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408802142488883 Kategorier: ,

Oplev harmonien mellem funktionalitet og stil med Vestfrost Kølefryseskabet HOFKF186, en enestående løsning til dit køkken. Dette apparat er designet med fokus på at imødekomme dine opbevaringsbehov, samtidig med at det beriger dit hjem med moderne elegance. Med en imponerende højde på 186 cm og en bredde på 59,5 cm er dette kølefryseskab ikke bare en praktisk løsning, men også et attraktivt element i dit køkkenindretning.

Køleseksjonen, med en nettovolumen på 230 liter, tilbyder rigeligt med plads til alle dine friske varer. De 3 glashylder giver dig muligheden for at organisere og vise dine dagligvarer, mens de lette at rengøre overflader sikre, at du altid har en ren og hygiejnisk opbevaring. Flaskehylden og dørhylderne giver ekstra plads og mulighed for at holde dine drikkevarer og emballeredde varer lige ved hånden, så du slipper for at søge i dybden af skabet.

En af de mest praktiske funktioner ved HOFKF186 er de to rummelige grøntsagsskuffer. Disse skuffer holder dine frugter og grøntsager friske længe, hvilket giver dig mulighed for at nyde sunde måltider hver dag. Skufferne er designet til at bevare den optimale fugtighed og temperatur, så næringsstofferne kan bevares, hvilket gør dem til et ideelt valg for sundhedsbevidste forbrugere.

Når det kommer til fryseplads, skuffer HOFKF186 absolut ikke. Med en nettoplads på 101 liter og 3 fryseskuffer, kan du nemt opbevare dine frostvarer, så du altid har en hurtig og velsmagende løsning til frokost og middag. Uanset om du opbevarer hjemmelavede retter, is eller andre nødproviant, vil du sætte pris på den fleksibilitet og rummelighed, dette fryseskab tilbyder.

Vestfrost HOFKF186 er også designet med tanke på lydniveauet, så du kan nyde et stille hjem uden distraktioner. Dette apparat kombinerer effektivitet med teknologi, der sikrer, at det arbejder diskret i baggrunden.

Sikkerheden ved dit køb er også væsentlig, og derfor leveres HOFKF186 med en 2+2 års garanti, hvilket sikrer, at du får en pålidelig og holdbar løsning til dit køkken. Vestfrost har etableret sig som et betroet brand på markedet, som prioriterer kvalitet og brugervenlighed.

Med Vestfrost Kølefryseskab HOFKF186 får du ikke bare et apparat – du investerer i en livsstil, der fremmer sundhed, organisering og stil. Lad detta skab blive hjørnestenen i dit køkkenliv og metode til at spise sundere, leve mere organiseret og nyde hverdagens små øjeblikke. Sænk din fryser ned fornøjelserne af et velorganiseret køkken med Vestfrost HOFKF186.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost Kølefryseskab HOFKF186 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.