Vestfrost VCF22186X Kølefryseskab – 2+2 års garanti

8.744 kr.

Opdag Vestfrost VCF22186X – stilrent kølefryseskab med energieffektivitet og 4 rummelige rum, perfekt til at holde dine madvarer friske i længere tid.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652602142492087 Kategori:

Oplev et produkt, der kombinerer stil, funktionalitet og effektivitet – Vestfrost VCF22186X Kølefryseskab. Dette fritstående kølefryseskab er den ideelle løsning til den moderne husstand, der kræver både plads og innovative funktioner til opbevaring af madvarer. Med et imponerende kølekapacitet på 230 liter og 101 liter frostkapacitet, kan du nemt organisere alt fra friske frugter til frostkonserverede måltider.

Energiklasse D sikrer lavt strømforbrug, hvilket ikke kun skåner miljøet, men også din pengepung. Du skal ikke længere bekymre dig om høje elektricitetsregninger, når du vælger Vestfrost som din kulinariske partner. Den avancerede teknologi og det gennemtænkte design gør, at dette kølefryseskab er både økonomisk og bæredygtigt.

Den innovative NoFrost-teknologi i frysedelen betyder, at du slipper for den besværlige opgave med afrimning. Fryserens luftcirkulation forhindrer isdannelse, så du altid har optimal opbevaringsplads uden besvær. Dette er en fantastisk funktion, der sikrer, at du har adgang til alt, hvad du har brug for, lige ved hånden, og at din fryser forbliver effektiv.

Vestfrost VCF22186X er også udstyret med en praktisk døralarm i køleskabet, som advarer dig, hvis døren ikke er korrekt lukket. Dette er en smart funktion, der hjælper med at beskytte dine fødevarer og holde dem friske i længere tid. Den integrerede LED-belysning giver en klar og energieffektiv belysning, der gør det nemt at finde dine madvarer, selv på de mest hektiske dage.

Med elektronisk temperaturstyring kan du nemt tilpasse temperaturen, så den passer til dine specifikke behov. Denne præcise kontrol sikrer, at dine produkter opbevares under de bedste forhold, for maksimal friskhed og holdbarhed.

Kølefryseskabet har dimensionerne HxBxD på 186 cm x 60 cm x 65 cm, hvilket gør det til et praktisk valg, der passer ind i de fleste køkkener uden at gå på kompromis med pladsen. Det stilfulde design med en elegant finish passer perfekt ind i ethvert moderne hjem og tilføjer en sofistikeret kant til dit køkken.

Bedre endnu giver Vestfrost VCF22186X dig en 2+2 års garanti, så du kan købe med ro i sindet – en tryghed, der gør din investering værdifuld. Uanset om du er en passioneret kok, der elsker madlavning, eller en travl familiefar, der ønsker at forenkle hverdagen, så er dette kølefryseskab en sikker vinder. Oplev, hvordan Vestfrost kan transformere din madopbevaring og bringe orden og elegance ind i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost VCF22186X Kølefryseskab – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.